Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 146
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 60
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1085
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 146
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 60
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1085
Składniki
Brzoskwinie i ananasy odcedzić, zachować syrop.Owoce pokroić na małe kawalki.Cytryny sparzyć i pokroić na plastry.Owoce włożyć do dużego naczynia, wlać syrop z puszek i nektar wieloowocowy.Chłodzić przez kilka godzin w lodówce.Przed podaniem uzupełnić winem musującym.