Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na obiad i podwieczorek.
Tym razem jedna z moich ulubionych zup: pomidorowa z ziemniakami, której nie...
Odsłon: 131
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 194
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 311
Tym razem jedna z moich ulubionych zup: pomidorowa z ziemniakami, której nie...
Odsłon: 131
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 194
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 311
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę, zeszklić na oleju, dodać mielone mięso, koncentrat pomidorowy, pół szklanki wody, utartą marchewkę i seler, sól i pieprz. Smażyć ok. 20 minut. Rurki cannelloni wrzucić do osolonego wrzątku i obgotować, by były na wpół twarde. Wyjąć, schłodzić. Napełnić farszem. Włożyć do naczynia, zalać rosołkiem lub sosem pomidorowym. Piec około 30 minut.