Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto francuskie z Parówka jest idealna przystawką na różne imprezy np.imieniny.
Kotlety mielone w sosie pomidorowym. Smaczny i niedrogi obiad. Do sosu dodał...
Odsłon: 37
Tym razem jedna z moich ulubionych zup: pomidorowa z ziemniakami, której nie...
Odsłon: 137
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 220
Kotlety mielone w sosie pomidorowym. Smaczny i niedrogi obiad. Do sosu dodał...
Odsłon: 37
Tym razem jedna z moich ulubionych zup: pomidorowa z ziemniakami, której nie...
Odsłon: 137
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 220
Składniki
Ciasto francuskie rozwinąć. Pokroić na Male kwadraty. W jednym opakowaniu powinno wyjść mniej więcej 12 kwadratow. Na każdym kwadracie rozsmarowac Ketchup ,musztardę bądź sos czosnkowy . Na sos umieścić starty ser . Parowke przekroic na pól i dać na ser . Ciasto zawinac. I tak z każdym kwadracikiem po kolei .
Nagrzac piekarnik do 180°C . Na blaszcze dać papier do pieczenia. Na blaszce ulozyc zwiniete Ciasto francuskie. W miseczce rozrzepac jajko. Namoczyc pedzelek w jajku i smarować każde Ciasto francuskie. Ponacinac nożem .na gorze posypać bazylia. Piec aż sie zarumieni.