Do góry

Przekąski Przepis na:

Cukinia z serem feta

Przekąski

Autor: renia

Przepisów i artykułów: 6 Ocena: 890

Dodano: 21.11.2007

Odsłon: 11549

Danie dość specyficzne w smaku.

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Pokroić cukinię na plasterki. Rozgnieść czosnek, dodać oliwę z oliwek, wodę, sok z cytryny, koperek, sól i pieprz. Rozgrzać patelnie i smażyć cukinie na oleju aż stanie się miękka. Następnie marynować cukinie przez 15 minut w oliwie z oliwek i soku z cytryny. Na koniec dodać ser feta.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń