Do góry

Dania główne Przepis na:

cytrynowy kurczak

Dania główne

Autor: kasiah

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 1

Dodano: 13.12.2008

Odsłon: 959

danie latwe w przygotowaniu, oryginalny smak

Składniki

5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. umyc cytryne i lekko ja zagniesc, ponacinaj nozem skorke; wloz tak przygotowany owoc do kurczka

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Kitka 24 stycznia 2009 Zamiast wymazywac nasze komentarze (krytyczne zreszta, bo jakze by inaczej) popraw ten przepis i wyjasnij co zrobic z rosolem, maslem, w jakiej temperaturze piec i ile czasu.
Zgadzam sie z Pumcia.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

pumcia 20 grudnia 2008 I co dalej.Wlozylam cytryne i co?
Moja odpowiedz: kurczak sie zasmierdzi.Nie pisz byle jak przepisow,tylko podaj calosc

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń