Do góry

Przekąski Przepis na:

czerwona kapusta

Przekąski

Autor: lenarafal

Przepisów i artykułów: 30 Ocena: 1941

Dodano: 14.01.2008

Odsłon: 24652

czerwona kapusta na ciepło

Składniki

  • mała główka czerwonej kapusty
  • mała cebula
  • łyżka pokrojonego boczku
  • łyżka oliwy
  • kwaśne małe jabłko
  • sól, pieprz
  • łyżka octu
3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. na oliwie podsmażyć boczek z posiekaną cebulą, dodać poszatkowaną kapustę i poszatkowane jabłko, sól, pieprz, smażyć na małym ogniu do miękkości, na koniec dodać łyżkę octu.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń