Do góry

Przekąski Przepis na:

Faszerowane jajka

Przekąski

Autor: Sapik3

Przepisów i artykułów: 13 Ocena: 200

Dodano: 03.10.2009

Odsłon: 23626

Smaczne i szybkie w przygotowaniu.

Składniki

5-6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Jajka gotujemy standartowo na twardo, pieczarki i cebule szatkujemy i podsmarzamy na patelni z odrobina tłuszczu. Kroimy na połówki jajka wyciągamy żółtka dodajemy do pieczarek i cebulki podsmarzonej, robimy z tego farsz z dodatkiem majonezu.

  2. Łyżeczką wypełniamy połówki jajek i dekorujemy wedle gustu. Życzę smacznego )))

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Sapik3 04 października 2009 Witaj Mirabelko, one w sumie to są podduszone bo też staram sie aby dania nie były ciężkie w tłuszcz,polecam i pozdrawiam.

14 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Mirabelka 04 października 2009 O, pieczareczki, mniam :) bardzo fajny pomysł! ja bym tylko te pieczarki podsmażyła razem z cebulką i chwilę jeszcze poddusiła, żeby były lżej strawne ;) ciekawa też jestem, jak by smakowało z marynowanymi pieczarkami :)

14 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń