Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała do naleśników, racuszków oraz wszelkiego rodzaju deserów
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 88
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 43
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 132
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 88
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 43
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 132
Składniki
Porzeczki przebrać i umyć, zasypać cukrem. Gotować na wolnym ogniu aż do całkowitego rozgotowania się owoców. Przetrzeć przez geste sitko aby pozbyć się skórek.
Gorącą galaretkę przelać do słoiczków i od razu zakręcać. Ustawić do góry dnem, pozostawić tak do całkowitego wystudzenia.