Do góry

Dania główne Przepis na:

GULASZ PÓŁSŁODKI

Dania główne

Autor: LIDECZKA

Przepisów i artykułów: 255 Ocena: 15444

Dodano: 27.04.2009

Odsłon: 4188

Wspaniałe proste danie. Goście będą zachwyceni nowym smakiem.

Składniki

5-6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Mięso pokroic w grubszą kostkę, posypac przyprawą, odstawic na noc. Obsmażyc na oleju na złoto. Przełożyc do rondla.

  2. Grzyby namoczyc, pokroic w paski. Nałożyc na mięso.

  3. Cebulę pokroic w półplastry, zezłocic, dodac do mięsa.

  4. Z reszty składników przygotowac sos, zalac mięso i dusic do miękkości. Podawac z ryżem, ziemniakami i ulubioną surówką.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń