Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 101
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 57
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 148
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 101
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 57
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 148
Składniki
Kroimy cebule w półksiężyce,pieczarki i boczek w kostkę.Na rozgrzany olej wrzucamy cebulkę i pieczarki,po chwili jak odparuje woda dorzucamy boczek i wsypujemy trochę vegety(wtedy cebulka szybciej rumienieje i robi się miekka)jak wsazystko będzie usmażone dorzucamy jajka doprawiamy pieprzem i vegetą i mieszamy.Smacznego:)