Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PRZEPIS TEN WYCZYTALAM W PROFILU KULINARNYM NA NASZEJ KLASIE.WYPROBOWALAM NAPRAWDE PYSZNE CIASTO LATWE I SZYBKIE W PRZYGOTOWANIU-POLECAM
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 289
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 140
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 4959
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 2331
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 289
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 140
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 4959
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 2331
Składniki
ZOLTKA ODDZIELIC OD BIALEK,ZOLTKA UTRZEC Z CUKREM PUDREM NA GLADKA MASE
UCIERAJAC DODAWAC KOLEJNO MAKE WYMIESZANA Z SODA,CYNAMON I KAKAO.
JABLKA OBRAC I POKROIC W KOSTKE,POLACZYC Z CIASTEM
BIALKA UBIC NA SZTYWNA PIANE I TEZ POLACZYC Z CIASTEM DELIKATNIE WYMIESZAC
TORTOWNICE WYSMAROWAC MASLEM I OBSYPAC TARTA BULKA WYLAC CIASTO I PIEC OK.45MINUT W PIEKARNIKU NAGRZANYM DO 170STOPNI
OSTUDZIC POLAC POLEWA CZEKOLADOWA I POSYPAC PLATKAMI MIGDALOWYMI