Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowanego kalafiora lubie najbardziej.
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 24
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 539
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 766
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 24
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 539
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 766
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Składniki
Kalafiora dokładnie umyć,podzielic na rózyczki,włożyc do garnka,zalac wodą,posolić i dodać łyzeczkę cukru i ugotowac
czystą i suchą patelnię rozgrzać i wsypac na nią bułke tarta,zrumienic bułkę (mieszając,żeby sie nie przypaliła),nie dodwac masła,bulk e przełozyc do miseczki ,a na patelni rozpuścic masło
kalafiora ułożyc na półmisku,posypac bułką tartą i polac z masłem,świetnie smkuje z sałatka z pomidorów