Do góry

Dania główne Przepis na:

karkóweczka

Dania główne

Autor: atus2

Przepisów i artykułów: 10 Ocena: 62

Dodano: 17.06.2009

Odsłon: 1710

bardo dobra

Składniki

1-2 os. > 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. karkówke kroimy w plastry czosnek obieramy i przeciskamy przez praskę. mięso nacieramy czosnkiem i wstawiamy na noc do lodówki.

  2. Następnego dnia karkówkę smażymy z obu stron przekladamy do garnka i obkładamy plastrami cebuli.Składniki sosu mieszamy i wlewamy do mięsa Dusimy na małym ogniu przez 1,5 godziny często mieszac

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń