Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 88
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 42
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 130
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 88
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 42
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 130
Składniki
Przygotowujemy mięso na pulpety. Mieszamy mięso, podsmażoną cebulkę, sól pieprz, bułke tartą. Formujemy pulpety, wilekości miejwięcej połowy pięści dorosłego.
Do garnka wlewamy pomidory dodajemy koncentrat doprawiamy. Gotujemy na małym ogniu, aż do rozpadnięcia się pomidorów.
Do brytwantki wlewamy sos pomidorowy i układamy klopsiki. Wkładamy do piekarnika na jakieś 25-30 min na 180 st. 10 min przed czasem posypujemy startym serkiem i zapiekamy
Gotujemy makaron zgodnie z przepisem na opakowaniu.
Nakładamy makaron wykładamy klopsiki i gotowe. Smacznego