Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smak i aromat.
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 195
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 195
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, ugotować i ostudzić ( 2 surowe ziemniaki odłożyć). Cebulę posiekać i zrumienić na tłuszczu, dodać mąkę i przysmażyć. Zasmażkę rozprowadzić zimną wodą i zagotować. Mięso i wystudzone ziemniaki zmielić, połączyć z zasmażką, dodać starte odłożone surowe ziemniaki i zmiażdżony czosnek. Przyprawić do smaku, dokładnie wyrobić masę i formować kotlety. Panierować w bułce tartej i smażyć na olej rumiano z obu stron.