Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis mojej kochanej Lucy Maud Montgomery :)
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 187
Tym razem jedna z moich ulubionych zup: pomidorowa z ziemniakami, której nie...
Odsłon: 128
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 306
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 111
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 187
Tym razem jedna z moich ulubionych zup: pomidorowa z ziemniakami, której nie...
Odsłon: 128
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 306
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 111
Składniki
rozpuścić masło z cukrem mieszając aż do uzyskania jednolitej konsystencji.Ostudzić do temp.pokojowej a następnie wbić jajko i starannie rozmieszać.
Przesiać mąkę z proszkiem i solą,wsypać do masy,dodać wanilię,orzechy i wymieszać.
Rozsmarować na natłuszczonej masłem blasze (ok 20x20)
Piec 25 min w temp 180 st.Nie trzymać długo w piekarniku,pociąć w kwadraty dopóki ciepłe:)