Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna, rozgrzewająca zupa na pochmurne dni. Rozwesela samym kolorem :)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 88
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 42
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 128
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 88
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 42
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 128
Składniki
Marchewkę, pietruszkę obrać - pokroić w pół talarki. Cebulę i czosnek drobno posiekać. Imbir obrać - pokroić w drobne słupki.
Zupę lekko przestudzić, zmiskować blenderem. Rozlać do miseczek. Udekorować kleksem jogurtu naturalnego, posiekanym szczypiorkiem lub natką pietruszki.
Smacznego :)