Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 559
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 73
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 54
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 559
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 73
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 54
Składniki
zrobic ciasto takie samo jak do nalesnikow i smazyc je na oleju(w zadnym wypadku na smalcu).pieczarki obrac ze skorki i ugotowac. kapuste kiszona dwa razy porzadnie namoczyc i tak samo jak pieczarki ugotowac. po ugotowaniu pieczarki razem z kapusta zmielic przez maszynke. gotowy farsz klasc na gotowe nalesniki zawinac je i namoczyc najpierw w jajku a potem w bulce i usmazyc na patelni.