Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 101
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 56
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 147
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 101
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 56
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 147
Składniki
Mięso mieszamy z jajkami , wgniatamy czosnek solimy, pieprzymy Dno naczynia żaroodpornego smarujemy olejem Kładziemy płat makaronu Następnie mięso na mięso ser na ser lejemy sosy. Czynność powtarzamy aż do wyczerpania składników czyli płatów i miesa. Na ostatni płat makaronu sypiemy starty ser i kładziemy cienkie plasterki masła Zapiekałam w 180* około 30 minut. Nie wyjmowałam z pieca zaraz po wyłączeniu. Dałam jeszcze lazanii 15 minut Smacznego i polecam gorąco :)