Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszny likier cytrynowy z nutą kawy
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 204
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 204
Składniki
cytryny szorujemy i sparzamy nacinamy i w nacięcia wkładamy ziarnka kawy.Następnie wkładamy do słoika wsypujemy cukier resztę kawy i zalewamy płynem bądź to spirytusem z wodą lub wódką zakręcamy i potrząsamy słoikiem zostawiamy na 6 tyg.nie zapominając co dzień potrząsnąć słoikiem
po 6 tyg zlewamy nalew owoce wyciskamy i łączymy z nalewem filtrujemy i przelewamy do butelek zakręcamy i odkładamy na 2-3 miesiące żeby się"przegryzło" SMACZNEGO