Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1069
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 58
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 139
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1069
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 58
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 139
Składniki
Galaretkę rozpuść w 1/2 szklanki wody, przestudź, wymieszaj z jogurtem, dodaj połowę roztartych malin, posłodź do smaku, rozlej do niedużych foremek w kształcie serduszek, wstaw do lodówki. Kiedy jogurtowa masa stężeje wyjmij foremki, połóż na moment na gorącej ściereczce, wyjmij serduszka, połóż na talerzykach, udekoruj owocami malin i listaki melisy lub mięty.