Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy dodatek do dania głównego
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 144
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 59
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1076
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 144
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 59
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1076
Składniki
ma patelni rozpuszczamy masło i dodajemy zamrożoną marchewkę
gdy marchewka zmięknie a woda z rozmrożonej marchewki odparuje dodajemy miód i całość dobrze mieszamy
gdy marchewka jest na tyle miękka że nadaje się do jedzenia zdejmujemy z ognia (lub płyty - zależy kto co ma :) posypujemy sezamem i dokładnie mieszamy
smacznego