Do góry

Przekąski Przepis na:

Masło czosnkowe

Przekąski

Autor: Afra

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 6

Dodano: 19.08.2009

Odsłon: 8664

Dla wszystkich którym znudziło się już zwykłe masło ;)

Składniki

5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Czosnek pokroić w drobne kawałki

  2. Dodać wszystkie składniki do masła i razem wygnieść

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (5)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Groszek 12 października 2009 ja daje masło, całą główkę czosnku przeciśniętom przez praskę, bazylie, oregano lub zioła prowansalskie, pieprz i wegete. Tym smaruje kromeczki pieczywa lub porozcinana wekę posypuje żółtym serem. pycha pieczywko do grilla:)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Afra 20 sierpnia 2009 Jak dla mnie inne dodatki psują smak, ale to kwestia gustu:)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

xadix 19 sierpnia 2009 ja jeszcze dodaje drobno posiekana cebulke i papryke oraz dosypuje odrobine papryki w proszku na slodko ....tez dobrze smakuje

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń