Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny deserek do porannej kawki.
Tym razem jedna z moich ulubionych zup: pomidorowa z ziemniakami, której nie...
Odsłon: 131
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 194
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 312
Tym razem jedna z moich ulubionych zup: pomidorowa z ziemniakami, której nie...
Odsłon: 131
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 194
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 312
Składniki
Wykonanie: Margarynę zmiksować z dżemem, dodać jajka i cukier. Następnie nadal ucierając wlewać powoli mleko. Do utartej masy wsypać mąkę, kakao, cynamon i sodę oczyszczoną.
Całość dokładnie wymieszać i przenieść do przygotowanych foremek.
Piec w temperaturze 180 stopni około 25 minut. Przestudzone Muffinki posypać cukrem pudrem.