Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe i smaczne danie na obiadek.
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 154
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 68
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1099
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 154
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 68
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1099
Składniki
Wykonanie: Fasolę namoczyć, ugotować, odcedzić i zmielić. Dodać jajka, śmietanę, obie mąki, przyprawy do smaku. Wyrobić dokładnie ciasto, wyłożyć na stolnicę wysypaną mąką, uformować wałek. Kroić ukośnie kluseczki i gotować na wrzątku około 7 minut. Podawać polane stopionym masełkiem lub kwaśną śmietaną.