Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1061
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 54
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 120
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1061
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 54
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 120
Składniki
Jajka gotujemy na twardo (7-8min). Robimy sos: do miseczki dajemy ser topiony, śmietanę, cebulkę (bardzo drobno posiekaną), szczypiorek posiekany, musztardę, przyprawy, wszystko mieszamy. Ostudzione jajka trzemy na tarce dość drobno, dodajemy do sosu, mieszamy. Smacznego:)