Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny pasztet. nadaje się na obiad nie tylko w czasie świąt. Doskonały jako danie główne, oraz jako przystawka.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 39
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 100
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 39
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 100
Składniki
Wątróbkę namoczyć w mleku. Odcisnąć. Boczek, kurczaka i wątróbkę pokroić. Zemleć. Dodać roztarte przyprawy, czosnek i chleb umoczony w winiaku i jajku. Doprawić tymiankiem, solą i pieprzem. Polędwiczki obsmażyć na oleju.