Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z twarogiem smakują wybornie.
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1061
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 54
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 120
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1061
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 54
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 120
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, zetrzeć na tarce razem z cebulą. Dodać mąkę, bułkę tartą, jajka, twaróg, sodę oczyszczoną, przyprawy do smaku i starannie wyrobić masę. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron złociście. Podawać z kwaśną śmietaną lub z ketchupem.