Do góry

Dania główne Przepis na:

Placuszki z jabłkami i bananami

Dania główne

Autor: asia78

Przepisów i artykułów: 4 Ocena: 389

Dodano: 11.01.2008

Odsłon: 8813

Pyszne placuszki-racuszki. Super smakują posypane cukrem-pudrem, zarówno na ciepło jak i na zimno. Fajny pomysł na bezmięsny obiad.

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. wymieszać wszystkie składniki poza owocami i cukrem pudrem. Dodać do ciasta pokrojone w plasterki jabłka i banany. Rozgrzać odrobinę oleju na patelni, łyżką kłaść ciasto i usmażyć na lekko rumiany kolor. Podawać na ciepło lub zimno, posypane cukrem-pudrem. Smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

misia0309 19 kwietnia 2010 Wypróbowałam i są rewelacyjne. Szybko się je robi, ale jeszcze szybciej znikają! Dzięki za przepis.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

BogusiaP1956 07 stycznia 2009 Zrobiłam dziś na podwieczorek,tylko z samymi jabłkami i na jogurcie,pychotka!!!Pozdrawiam!!!

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

asia78 22 stycznia 2008 ciesze sie, ze Ci smakowalo.............pomysl z jogurtem jest super, na pewno ma mniej kalorii niz smietana...POZDRAWIAM

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń