Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne, syte danie jednogarnkowe
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1060
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 54
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 120
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1060
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 54
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 120
Składniki
w garnku na oliwie podsmażamy kiełbaskę. Do kiełbasy dodajemy cebulkę pokrojoną w piórka. Wszystko razem podsmazamy. Nastepnie dodajemy ciecierzycę, startą na grubej tarce marchew, pokrojoną paprykę i pomidora, czosnek. Podlewamy wszystko wodą i dusimy aż warzywa będą miekkie. Pod koniec duszenia doprawiamy wszystko solą, pieprzem, papryką i odrobiną przecieru pomidorowego.