Do góry

Przekąski Przepis na:

Potrawka z wołowiny

Przepis dnia 2007-11-30
Przekąski

Autor: marzanna

Przepisów i artykułów: 6 Ocena: 1041

Dodano: 29.11.2007

Odsłon: 3428

Sekret tkwi w rozgotowanym ryżu.

Składniki

1-2 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Połowę ryżu rozgotować z połowę ugotować normalnie. Do gotującej sie wody dodać posiekaną wołowinę i gotować aż się rozpadnie. Przyprawić solą i pieprzem. Wołowinę zmieszać z ryżem i podawać z natką pietruszki

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń