Do góry

Przekąski Przepis na:

prosta pasta z makreli

Przekąski

Autor: mrowa

Przepisów i artykułów: 91 Ocena: 768

Dodano: 09.11.2009

Odsłon: 1204

szybko i łatwo

Składniki

  • makrela wędzona, 1 szt
  • serek biały (bieluch), 1op
  • cebula średnia, 1szt
  • sól
  • pieprz
3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Oddzielić mięso ryby od ości.Przełożyć do miski dodać pokrojoną drobno cebulę i serek doprawić solą i pieprzem,wymieszać.I można zajadać.

  2. Zamiast makreli można dodać puszkę szprotek podwędzanych w oleju-tylko trzeba je odsączyć.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń