Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis łatwy i pyszny. Doskonała gra smaków.
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 144
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 59
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1076
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 144
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 59
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1076
Składniki
Krem rumowy przygotowujemy według istrukcji na opakowaniu. Miksujemy go ze schłodzonym mlekiem. Dodajemy dwie łyżki masła.
W odrobinie wody rozpusczamy kawę. Nasączamy nimi biszkopty.
Teraz już tylko pozostaje układać nam poszczególne warstwy. Biszkopty, dżem, krem itd.