Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 354
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 156
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 354
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 156
Składniki
Cebulę pokroić w drobną kostkę. Następnie placki tortilli posypać żółtym serem i cebulką. Tortille składać na pół lub też rozkładać nadzienie na jednym placku i przykrywać drugim. Podgrzewać w piekarniku lub w zgrzewarce. W piekarniku można skorzystać z funkcji grilla lub grzanie góra i dół w 180 stopniach. Piec krótko, do roztopienia się sera. Należy uważać by tortille się nie przypaliły. Pokroić na kawałki i podawać z dodatkami jogurtu greckiego.