Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 101
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 57
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 148
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 101
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 57
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 148
Składniki
Jaja i cebulę obrać i pokroić w kostkę.Szynkę ogórki i rzodkiewkę pokroić w paski.Wszklanej salaterce kolejno ułożyć warstwami połówki jaj,trzecią część ryżu,szynkę,połowe pozostałego ryżu,seler i ogórki,resztę ryżu,jaja,cebulę a na końcu rzodkiewkę.Poszczególne warstwy posypać delikatnie vegetą i posmarować na przemian majonezem i keczupem.