Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kalafior to warzywo, którego właściwości odżywcze powinien docenić każdy z nas, wspaniale nadaje się do sałatek różnego rodzaju.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 101
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 56
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 147
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 101
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 56
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 147
Składniki
Wykonanie: Ugotować kalafior w osolonej wodzie (lecz nie rozgotować), następnie podzielić go na różyczki i przełożyć na ozdobny talerz. Wsypać groszek i polać majonezem rozprowadzonym winem i posypać natką pietruszki.