Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cos nowego, swieze warzywa, zdrowe i ciekawe, jezeli ktos lubi kalafior, warto poznac jego surowa wersje. mniam mniam
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 95
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 47
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 137
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 95
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 47
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 137
Składniki
Papryke czerwona pieczemy w piekarniku 180 stopni przez okolo 20-25 minut. Po upieczeniu obieramy ze skorki i kroimy w paseczki okolo pol cm. Czekamy az ostygnie.Kalafior dzielimy na malutktkie kwiatki, cebule drobno siekamy, marchewke i seler kroimy w plasterki okolo 1-2 mm. Mieszamy oliwe z octem, mieszamy wszystkie skladniki razem, dodajemy sos, sol, pieprz do smaku. Odstawiamy na min, 1,5 h do lodowki, najlepsza jest jak jest cala noc , serwujemy i koniec. Salatka nadaje sie znakomicie na przekaske, do ryb z grilla.