Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwa w przygotowaniu, dobra na zime do obiadku :)
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 119
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już dawno nie byłem. Dzis...
Odsłon: 69
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 119
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już dawno nie byłem. Dzis...
Odsłon: 69
Składniki
Zalewa: 1/2 litra wody, 1 łyżeczka kminku, 30 dag cukru, 1 szk octu
kapuste posolić i odstawić na ok. 1 godzine. Następnie połączyć kapuste z burakami, dokładnie wymieszać, włożyć do słoików i zalać zalewą, pasteryzować ok. 15 min.