Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś pokarzę Wam sos który idealnie nadaje się zarówno do ryb jak i do sałaty, i co najważniejsze zawiera moje ulubione 2 składniki-czosnek i cytrynę w mega ilościach.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 85
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 41
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 118
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 85
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 41
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 118
Składniki
Wszystkie składniki dokładnie mieszamy. Sos możemy przechowywać do 3-4 dni w szczelnym pojemniku w lodówce.