Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 554
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 51
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 30
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 554
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 51
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 30
Składniki
buraki, marchew, jabłka utrzeć na tarce(duże oczka) bądź pokroić w kostkę, wymieszać doprawić solą, pieprzem, cukrem, cytryną, chrzanem + dodać pozostałe składniki. Na wierzch posypać natką pietruszki. Beata proponowała mi jeszcze dodać rukolę ale nie próbowałam. Wstawić do lodówki na kilka minut ok 15 aby się przegryzła.