Do góry

Sałatki Przepis na:

Surówka z czerwonej kapusty.

Sałatki

Autor: Anulka

Przepisów i artykułów: 7 Ocena: 124

Dodano: 02.08.2009

Odsłon: 1674

Doskonały dodatek do mięs i nie tylko.

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Przygotowanie:Kapustę szatkujemy,cebulkę kroimy w cienkie talarki łączymy i posypujemy szczyptą soli.Odstawimy na kilka minut.Jabłka obieramy,usuwamy gniazda nasienne i ścieramy na tarce jarzynowej do kapusty z cebulką.

  2. Dodajemy olej,pieprz i doprawiamy do smaku cukrem.Wszystko razem mieszamy i gotowe.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń