Do góry

Sałatki Przepis na:

Surówka z kiszonej kapusty.

Sałatki

Autor: balbinka568

Przepisów i artykułów: 80 Ocena: 586

Dodano: 06.01.2017

Odsłon: 820

To zdrowa surówka, która jest bombą witaminową. Idealna na obiad do kotletów lub ryby.

Składniki

  • -Kapusta kiszona - 0,5 kg
  • -Marchew - 1 szt
  • -Jabłko - 1 szt
  • -Cebula - 0,5 szt
  • -Oliwa z oliwek - 2 łyżki
  • -Sól, pieprz
> 6 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Kapustę odsączyć i pokroić. Marchew i jabłko obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Cebulę drobno pokroić.

  2. Wszystkie składniki wymieszać, dodać oliwę z oliwek, doprawić solą i pieprzem. Dobrze wymieszać.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń