Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka,zdrowa i chrupiąca
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 39
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 100
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 39
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 100
Składniki
Paprykę umyć,osuszyć,wyjąć gniazdo nasienne i pokroić w paski. Ogórka umyć,obrać ze skórki i również pokroić w paski. Pora umyć i pokroić w półplasterki. Pokrojone warzywa wrzucić do miski. Czosnek obrać,zmiażdżyć i dodać do warzyw. Wszystko doprawić oliwą z oliwek,majerankiem,papryką w proszku,cytryną,pieprzem i solą,wymieszać i włożyć na parę godz.do lodówki,smacznego:)