Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 40
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 103
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 40
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 103
Składniki
CUKIERKI ROZPUŚCIĆ W RONDELKU (JAKBY ZACZĘŁY SIE PRZYPIEKAĆ MOŻNA DODAĆ TROCHĘ MLEKA).jAK CUKIERKI SIĘ ROZPUSZCZĄ TO DODAĆ RYZ PREPAROWANY(TAK ŻEBY WYSZŁA GESTA MASA).ZDJĄĆ Z OGNIA I FORMOWAĆ KULKI (PROSZĘ UWAŻAĆ ŻEBY SIĘ NIE POPARZYĆ).UFORMOWANE KULKI WSTAWIC DO LDÓWKI NA OK.2 GODZINKI SMACZNEGO