Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy zabraknie Ci pomysłu na śniadanie
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 141
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 141
Składniki
Na rozgrzaną patelnie olejem,kładziemy i smażymy plasterki szynki (lub bekonu,boczku),aż będzie zarumieniona.W tym czasie wkładamy pojedynczo tosty do opiekacza,nie złączone (lub jakiś inny sposób np.piekarnik.)
Do szyneczki(lub bekonu,boczku) dodajemy jajka i przyprawiamy pieprzem,solą i papryką (można też dodać czosnek granulowany lub świeży) i przykrywamy patelnie przykrywką.
Gdy jajka będą już ścięte,przekrajamy na równe dwie części i kładziemy na ciepłe tosty.Dodajemy pomidorka i przykrywamy drugim ciepłym tostem.