Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
POKROJONA NA CZTERY CZęśCI DELIKATNIE PODPIECZONA PIERś Z KURCZAKA PRZEłOżONA PLASTERKAMI śWIEżEGO POMIDORA I ZAPIECZONA POD PLASTERKIEM SERA MOZZARELLA.
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 21
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1568
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 21
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1568
Składniki
Pierś zamarynować I odstawić najlepiej na 24 godziny do lodówki, żeby mięso dobrze się przemaserowało. następnie odpiekamy delikatnie na różowawy kolor, kroimy na 4 części przekłdamy pomidorem i kładziemy plasterek mozzarelli, posypujemy suszonym pomidorem i zapiekamy 15 minut w piekarniku nagrzanym 220 C tuż przed podaniem. Życzę smacznego ;-)