Do góry

Dania główne Przepis na:

Zaprawa do wszystkich mięs

Dania główne

Autor: milusia1604

Przepisów i artykułów: 6 Ocena: 35

Dodano: 10.10.2009

Odsłon: 5146

Wszystkie mięsa drobiowe i wieprzowe,najlepiej wieczorem poprzedniego dnia,na grila i do smażenia lub zapiekania w piekarniku.SMACZNE!!!

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Wszystkie przyprawy dobrze wymieszać w małej miseczce do konsystencji śmietany.Oczywiście czosnek rozgnieść.Nie podaję proporcji ponieważ zależy to od indywidualnego smaku.Proponuję np.do 4-ech udek dodać tylko 1 łyżeczkę octu.Ocet potrzebny jest do skruszenia mięsa.Zaprawa jest winno-słodko-kwaśno-pikantna.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń