Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna zupa z selera naciowego z dodatkiem imbiru i curry. Jeśli ktoś nie lubi gęstych zup, może jej nie miksować i zapewniam, że wygląda i smakuje również wyśmienicie. Polecam!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 88
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 41
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 123
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 88
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 41
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 123
Składniki
Mięso włożyć do 1,5 l. wody, dodać imbir i gotować pod przykryciem do miękkości.
Łodygi selera, cebulę i pora pokroić w cienkie plasterki, obsmażyć na rozgrzanej w rondlu oliwie. Zmniejszyć ogień i przez chwilę dusić warzywa pod przykryciem, dodać curry,wymieszać i przełożyć do garnka z mięsem.Dodać pokrojone w kostkę ziemniaki i gotować ok. 20 minut.
Wyjąć mięso z zupy i pokroić na małe kawałeczki
Zupę zmiksować, włożyć do niej mięso i zagotować.Przyprawić maggi i solą. SMACZNEGO!