Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie Jednogarnkowe.
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1066
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 54
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 129
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1066
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 54
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 129
Składniki
Z kurczaka i warzyw ugotować wywar. Mięso i warzywa wyjąc, pokroić. Do wywaru dodać ryż i gotować. Między czasie sparzyć pomidory, obrać ze skóry. Smażyć na oliwie z oliwek. Dodać do ugotowanego w wywarze ryżu.,podgotować. Dodać mięso i warzywa. Doprawić do smaku.
Na koniec posypać natką pietruszki. Słodka śmietana i gęstość zupy w/g upodobań smakowych.