Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moj kolejny udany eksperyment, polecam !
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Składniki
zagniesc kruche ciasto wstawic do lodowki, w tym czasie ananasa jesli z puszki odsaczyc z soku i pokroic, jesli swiezy obrac i pokoroic w kostke, ubic jajka z cukrem na puszysta mase, nastepnie wlac do niej smietanke i wsypac kokos oraz lyzke maki, wszysko razem polaczyc na jednolita mase, wieksza polowa ciasta wyscielic forme, na ciescie poukladac pokrojonego ananasa a na niego wylac mase jajeczno koksowa, z pozostalego ciasta kruchego powykrawac gwiazdki i poukladac dowolnie na masie ciasto piec okolo 50 minut w 180 stopniach, po upieczeniu, wyjac i ostudzic, miejsca miedzy gwiazdkami posmarowac rozpuszczona czekolada i posypac kokosem, smacznego